The Bible League

 

Bible League ondersteunt wereldwijd lokale hulpbehoevende kerken door te voorzien in Bijbels, studiemateriaal en training zodat mensenlevens veranderen door Gods Woord.

Missie

Al meer dan 75 jaar helpt Bible League mensen om Gods Woord te lezen en begrijpen. Vandaag de dag werkt Bible League in zes regio’s: Afrika, Azië, Europa, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Noord-Amerika. Bible League ondersteunt kerken met Bijbels en programma’s, zodat zij mensen kunnen bereiken met Gods Woord. Naast Project Filippus, het programma waarmee gelovigen anderen helpen de Bijbel te lezen en te begrijpen, biedt Bible League een Alfabetiseringsprogramma aan en een Gemeentestichter Training. Met het alfabetiseringsprogramma leren mensen lezen en schrijven aan de hand van de Bijbel. De Gemeentestichter Training stelt deelnemers in staat om nieuwe kerken te stichten op plekken waar nog geen kerk is, om gelovigen zo de mogelijkheid te geven om naar de kerk te gaan. Het is ons verlangen dat mensen tot geloof in Jezus Christus komen. Bij Bible League kunnen we geen mensen tot geloof brengen, dat doet God Zelf door Zijn Woord en Geest. Maar we kunnen wel zorgen dat zoveel mogelijk mensen bereikt worden met het Woord van God.

Help je mee?

Bible League verspreid Bijbels en studiemateriaal aan mensen die God nog niet kennen. Dit is mogelijk door jouw steun. Help je mee om het Evangelie nog verder te verspreiden over de wereld?

The Bible League