Vereniging Kinderkanker Nederland

Vereniging Kinderkanker Nederland

De Vereniging Kinderkanker Nederland steunt gezinnen met een kind met kanker en werkt aan optimale zorg voor kind en gezin in alle fasen. Dit doen ze door belangenbehartiging, informatieverstrekking, het mogelijk maken van het delen van ervaringen, individuele dienstverlening en kwaliteitstoetsing. Maar ook door het ontwikkelen van initiatieven en activiteiten om kinderen en gezinnen te steunen zoals de KanjerKetting. De Vereniging Kinderkanker Nederland heeft onder andere een aantal websites, een maatjesprogramma, leskoffers voor scholen en een steunfonds voor ouders die tegen grote financiële problemen oplopen. Voor mensen die als kind kanker hebben gehad is er hun speciale afdeling VOX.

Deze inzet mogelijk gemaakt door Vereniging Kinderkanker Nederland kost een hoop geld. En daarom kan de stichting uw donatie goed gebruiken. Doneer aan Vereniging Kinderkanker Nederland via donerenaangoededoelen.nl en help kinderen en ouders die deze verschrikkelijke tijd ervaren moeten.

 Stichting Kanjerketting Nederland

Stichting KanjerKetting Nederland

Één van de initiatieven die Vereniging Kinderkanker Nederland heeft opgezet is de stichting KanjerKetting. Elk jaar weer krijgen 600 kinderen in Nederland de diagnose dat ze kanker hebben. Verschrikkelijk natuurlijk. De behandeling is zwaar en duurt vaak enorm lang. Tijdens deze periode worden de kinderen gesteund door de KanjerKetting. Voor elke gebeurtenis in het proces krijgen de kinderen een kraal voor hun ketting. Dat geeft aan wat ze hebben doorstaan en meegemaakt. Er kan steun en vreugde uit worden gehaald door het kind. Het doel: Een lichtpuntje tijdens de behandeling. 

Donaties aan Stichting Vereniging Kinderkanker worden ook gebruikt voor de Stichting Kanjerketting.

Wereld Kinderkanker dag 

Er is een dag in het leven geroepen voor kinderen met kanker. Op 15 februari denken we nog dat beetje extra aan de kinderen die te lijden hebben onder de ziekte. Actief donaties ophalen, spreken en leren over de gevolgen en ontwikkeling stimuleren. Doe jij ook mee op 15 februari, Wereld Kinderkanker Dag?

Kinderkanker Fonds: Help de kinderen en ouders

De ziekte kanker is erg genoeg. Wat een kind wel niet moet doorstaan. Het kan verschrikkelijk zijn. Ook voor ouders. Steun hen die te maken hebben met kinderkanker. Steun de kinderkanker ziekenhuizen die de verschrikkelijke situatie zo goed mogelijk proberen op te lossen. Door het Kinderkanker Fonds te steunen (Vereniging Kinderkanker Nederland) help je een hoop. Alvast bedankt!

Doneren aan Stichting Vereniging Kinderkanker Nederland via donerenaangoededoelen.nl

Wij bieden Stichting Vereniging Kinderkanker een extra platform om donaties op te halen. De donaties via donerenaangoededoelen.nl gaan rechtstreeks naar de stichting. Ons platform is veilig en voor een snelle donatie. Doneer nu. Help kinderen met kanker.

Websites:

www.kinderkankernederland.nl
www.KanjerKetting.nl

Donaties worden direct op rekening van de stichting bijgeschreven
Doneer
jacqueline kalter-bleij
€ 101,90
8 juli 2024
Anoniem
€ 25,00
7 juni 2024
Anoniem
€ 20,00
5 juni 2024
Anoniem
€ 25,00
2 juni 2024
Anoniem
€ 23,00
3 januari 2024
Vereniging Kinderkanker Nederland
  • ANBI