Vereniging Kinderkanker Nederland

Vereniging Kinderkanker Nederland

De Vereniging Kinderkanker Nederland steunt gezinnen met een kind met kanker en werkt aan optimale zorg voor kind en gezin in alle fasen. Dit doen ze door belangenbehartiging, informatieverstrekking, het mogelijk maken van het delen van ervaringen, individuele dienstverlening en kwaliteitstoetsing. Maar ook door het ontwikkelen van initiatieven en activiteiten om kinderen en gezinnen te steunen zoals de KanjerKetting. De Vereniging Kinderkanker Nederland heeft onder andere een aantal websites, een maatjesprogramma, leskoffers voor scholen en een steunfonds voor ouders die tegen grote financiële problemen oplopen. Voor mensen die als kind kanker hebben gehad is er hun speciale afdeling VOX.

Deze inzet mogelijk gemaakt door Vereniging Kinderkanker Nederland kost een hoop geld. En daarom kan de stichting uw donatie goed gebruiken. Doneer aan Vereniging Kinderkanker Nederland via donerenaangoededoelen.nl en help kinderen en ouders die deze verschrikkelijke tijd ervaren moeten.

 Stichting Kanjerketting Nederland

Stichting KanjerKetting

Één van de initiatieven die Vereniging Kinderkanker Nederland heeft opgezet is de stichting KanjerKetting. Elk jaar weer krijgen 600 kinderen in Nederland de diagnose dat ze kanker hebben. Verschrikkelijk natuurlijk. De behandeling is zwaar en duurt vaak enorm lang. Tijdens deze periode worden de kinderen gesteund door de KanjerKetting. Voor elke gebeurtenis in het proces krijgen de kinderen een kraal voor hun ketting. Dat geeft aan wat ze hebben doorstaan en meegemaakt. Er kan steun en vreugde uit worden gehaald door het kind. Het doel: Een lichtpuntje tijdens de behandeling. 

Donaties aan Stichting Vereniging Kinderkanker worden ook gebruikt voor de Stichting Kanjerketting.

Doneren aan Stichting Vereniging Kinderkanker Nederland via donerenaangoededoelen.nl

Wij bieden Stichting Vereniging Kinderkanker een extra platform om donaties op te halen. De donaties via donerenaangoededoelen.nl gaan rechtstreeks naar de stichting. Ons platform is veilig en voor een snelle donatie. Doneer nu. Help kinderen met kanker.

Websites:

www.kinderkankernederland.nl
www.KanjerKetting.nl

Donaties worden direct op rekening van de stichting bijgeschreven
Doneer
Vereniging Kinderkanker Nederland
  • ANBI
Marco Boshoven
Heb je een vraag?

Marco Boshoven