Kinderen

Wilt u een van onze stichtingen steunen die zich inzetten voor de kinderen? Klik op een van de goede doelen en maak een online donatie. De donatie gaat rechtstreeks naar het goede doel!


854 Goede doelengevonden

Waarom doneren aan goede doelen voor kinderen?

Kinderen zijn vaak erg kwetsbaar en zijn afhankelijk van mensen om hun heen. Hun ontwikkeling en plezier van het leven kan daardoor behoorlijk beinvloed worden. Gelukkig zijn er goede doelen die zich inzetten voor deze groep om het leven een stukje dragelijker te maken. Deze goede doelen strijden voor een betere toekomst. Voor het kind van nu en die van later. 

Veilig doneren aan kinderen via donerenaangoededoelen.nl

Alle aangesloten goede doelen op het platform bezitten over een keurmerk. Dan wel een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) keurmerk of een CBF (Centraal Bureau Fondsenwerving) keurmerk. Dat betekent dat er veilig gedoneerd kan worden en donaties op de juiste plek terecht komen. Donerenaangoededoelen.nl geeft dat beetje extra door de goede doelen een platform te geven en het doneren makkelijk, snel en soepel te laten verlopen. Wereldwijd is er nog genoeg te doen voor kinderen. Er gebeuren nog zoveel verschrikkelijke dingen en kinderen zijn daar vaak genoeg de dupe van. Denk aan mishandeling, armoede of ziekte.