Villa Pardoes

Villa Pardoes, een super mooi initiatief om ernstig zieke kinderen en ouders een super vakantiebeleving te geven. Het gaat hier om ernstig zieke kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Middels een vakantieverblijf in de villa kunnen kinderen eventjes vergeten dat ze ziek zijn en kunnen ouders met gelijkgestemden in gesprek. Twaalf ruime vakantiewoningen en allerlei super mooie facaliteiten bieden honderden kinderen met ouders de tijd van hun leven. 

Help jij Villa Pardoes om dit prachtige, betekenisvolle werk te blijven doen? Middels een donatie, groot of klein, kunnen ze ernstig zieke kinderen blij maken. Doneren aan Villa Pardoes kan gemakkelijk, snel en veilig via donerenaangoededoelen.nl

Villa Pardoes helpt ernstig zieke kinderen. Doneer nu.

Verhalen van Villa Pardoes

Om de betekenis die Villa Pardoes heeft voor kinderen en ouders duidelijk te maken vertellen we je graag over hoe zij het hebben ervaren. Zo ook met het verhaal van Kaj en zijn ouders

Ook de mensen die werken bij Villa Pardoes betekenen veel. Jan Feenstra vertelt over zijn rol als vrijwilliger bij Villa Pardoes.

Het verhaal van Kaj

Het verschrikkelijke nieuws bereek Kaj en zijn ouders. Kaj was uitbehandeld aan zijn hersentumor. Radeloosheid, hartverscheurend. Volgens de kinderoncoloog kon de verschrikkelijke ziekte snel om zich heen gaan vangen in de komende periode. Zo zag de oncologisch verpleegkundige dat tijd beperkt was waardoor er nog optimaal genoten moest worden door Kaj. Ze schakelde Villa Pardoes in.

Kaj en zijn ouders hebben mogen verblijven in de safari kamer. Perfect voor Kaj, want hij is immers een dierenvriend ten top. De ruimte was helemaal in de sfeer. Jungle schilderingen, lianen met knuffelapen. Een op en top verblijf om de kleine Kaj en zijn ouders even alles laten te vergeten.

Naast hun eigen verblijf is er ook de mogelijkheid om te genieten van alle facaliteiten die Villa Pardoes te bieden heeft. Speelruimtes, knutselruimtes, zandbak, glijbaan. Alles waar kinderen blij van worden is aanwezig. En daarbij komt dat Villa Pardoes zich bevindt naast de Efteling, waar de gezinnen in Villa Pardoes onbeperkt toegang tot hebben. 

Een week lang genieten van en onbezorgd plezier hebben. Zonder tijdsbesef. Dat biedt Villa Pardoes. Kaj en zijn ouders hebben een week lang mogen verblijven in Villa Pardoes. Herinneringen die het leven lang blijven zijn gemaakt.

Het verhaal van Jan Feenstra

Jan Feenstra is vrijwilliger bij Villa Pardoes. Hij vertelt zijn verhaal. Hoe is hij bij Villa Pardoes gekomen? En waar haalt hij zijn voldoening uit?

''Ik ben begonnen als vrijwilliger bij Villa Pardoes door mijn vrouw. Zij werkte er al voor mij en nog steeds. Als gastvrouw werkt ze om de drie zondagen om de kinderen en ouders van dienst te zijn. Door de verhalen waarmee ze thuis kwam heeft ze mij gemotiveerd om ook aan de slag te gaan. Er is voor van alles personeel nodig. Denk aan de tuin, maar ook het ophalen van geld. Daarmee houdt ik mij vooral bezig. Ik ga bij bedrijven langs om ze te vertellen over wat we doen en ze hiermee te overtuigen om sponsor te worden. Daarbij ontvang ik ook mensen uit het bedrijfsleven. Zo kan ik ze van dichtbij laten zien wat we doen,'' vertelt Jan.

''Als ik door de villaloop dan weet ik waar ik het voor doe. Blije rondhollende kinderen. Het levert wel een dubbel gevoel op. De kinderen zijn natuurlijk ernstig ziek. Soms is dat erg confronterend. Toch is het leuk om te zien dat ze de tijd van hun leven hebben in de zandbak, op de glijbaan of in de gameroom.

Voetbalclub RKC Waalwijk steunt Villa Pardoes met een shirt en inzamelingsactie

Om Villa Pardoes te steunen heeft voetbalclub RKC Waalwijk een speciale actie gedaan. Op 1 mei 2022 voetbalde RKC tegen FC Groningen in een speciaal shirt. Een Villa Pardoes shirt. Dit door Lianne (10) ontworpen shirt was het symbool van een inzamelingsactie die de club heeft gedaan.

De shirts van RKC Waalwijk zijn ook geveild. Dit heeft bijna €13.000,- opgeleverd. Hoe top is dat?

Lianne (10) met het Villa Pardoes shirt voor RKC Waalwijk

Als bedrijf sponsoren

Al vele bedrijven helpen Villa Pardoes inmiddels. En daar zijn ze ook dankbaar voor. Zonder deze gulle donaties kan Villa Pardoes niet bestaan en hebben de kinderen geen onvergetelijk tijdverdrijf. 

Jan Feenstra haalt niet als enige geld op voor Villa Pardoes. Ook donerenaangoededoelen.nl doet hier aan mee. Via ons platform kun je als bedrijf, maar ook als consument eenmalig schenken aan Villa Pardoes. Allemaal via ons prettige, veilige en snelle platform. 

Villa Pardoes donatie via donerenaangoededoelen.nl

Villa Pardoes kan jouw hulp goed gebruiken. Het verblijf van de zieke kinderen en hun ouders kost nou eenmaal geld. Echter gaat dit naar zo'n goed doel dat we zeker weten dat jouw donatie het zeker waard is. Via het platform van donerenaangoededoelen.nl doneer je snel en veilig aan Villa Pardoes. Alvast bedankt!

 

Villa Pardoes