info@donerenaangoededoelen.nl   050 - 314 22 44

Alle goede
doelen verenigd

Alle kleine bedragen helpen dus kom in actie
door uw goede doel te steunen!

Overzicht goede doelen

Hoe het werkt

Welkom! Op deze pagina wordt u uitgelegd hoe u kunt schenken of doneren aan goede doelen en hoe u meer informatie over een goed doel kunt vinden en hoe u deze financieel kunt steunen door te doneren.

 

Schenken of Doneren aan goede doelen in 3 eenvoudige stappen:


ZOEK

Gebruik ons register van goede doelen om uw favoriete goede doel te vinden. Door middel van de filters kunt u in ons overzicht van goede doelen eenvoudig dat goede doel vinden welke u het meest aanspreekt om aan te doneren.

Een vrije zoekopdracht kunt u plaatsen door een trefwoord in te geven in de zoekbalk. Daarnaast kunt u de vooraf ingestelde filters gebruiken door de categorie, provincie of woonplaats te selecteren. U zult hierna een resultaat te zien krijgen van welke goede doelen binnen uw zoekopdracht vallen.


   

LEES

Eenmaal op de pagina van het goede doel van uw voorkeur aangekomen, kunt u meer lezen over de werkwijze en bestedingen van dit goede doel. Het goede doel van uw keuze geeft u informatie omtrent diverse zaken. achtergrond informatie over de organisatie, lopende en wenselijke projecten, bestedingen van de budgetten en nog veel meer. zo kunt u een duidelijke keuze maken of u aan dit goede doel wilt doneren. Desgewenst kunt u een blijk van waardering voor dit betreffende goede doel achter laten. het goede doel wordt hier automatisch van op de hoogte gesteld.

Het kan voorkomen dat het goede doel van uw keuze nog geen actieve pagina heeft op onze site. Door uw gegevens achter te laten krijgt het betreffende doel een melding dat u geïnteresseerd bent in hun activiteiten. Zodra dit doel zich aanmeldt en een pagina realiseert, krijgt u hier een melding van en kunt u deze bekijken.  

Doneer     

Doneren aan goede doelen gaat als volgt: Door op de doneerknop, zoals hieronder weergegeven, te klikken bij uw gekozen goede doel kunt u de betreffende organisatie financieel steunen. De doneerknop werkt alleen bij de bij ons aangesloten partners. Door op de knop te kikken komt u in devertrouwde internetbankieren omgeving terecht zodat u aan goede doelen kunt doneren. U kiest hier tussen een eenmalige donatie of periodieke schenking, en u kiest de hoogte van het te doneren bedrag. Uw donatie aan het goede doel wordt rechtstreeks aan het goede doel overgemaakt middels iDEAL of een ander betaalmiddel, waarbij u bankiert in uw eigen vertrouwde omgeving. U geeft hier ook aan of u op de hoogte gehouden wilt worden middels een nieuwsbrief. 

Uw goed doel op deze site:

U bent zelf nauw betrokken bij een goed doel en wilt informatie over een organisatiereportage op onze site? Stuur ons dan een email en wij nemen contact met u op. info@donerenaangoededoelen.nl 


Wilt u ook een bedrijfspresentatie in het magazine of op de website?
Bel 050 - 314 22 44

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Is er iets onduidelijk of heeft u simpelweg een vraag?
Vul onderstaand formulier in of bel ons!