IVN Natuureducatie

IVN Natuureducatie

 

In je eigen tuin, op je balkon, in de buurt en onderweg; IVN natuureducatie laat jong en oud overal de natuur beleven. Binnen onze vier thema's, Natuur & Gezondheid, Kind & Natuur, Natuur in de buurt en Natuur & Recreatie, brengen wij voor iedereen de natuur dichterbij.

Laat jong en oud beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is

In de talrijke programma's van IVN staat het overdragen van de liefde voor de natuur centraal. Uiteindelijk willen we zo een wereld creëren waarin natuur weer een vanzelfsprekend onderdeel van ons leven wordt.

Liefde voor de natuur doorgeven

En dat willen we ook graag doorgeven via onze kinderen en kleinkinderen. Dat doorgeven begint in de directe leefomgeving. Samen met lokale IVN-afdelingen kinderen en hun ouders weer verbinden met de natuur in de buurt.

IVN natuureducatie

Opnemen in jouw testament

We geloven dat er veel natuurliefhebbers zijn, die willen overwegen om op deze wijze, de liefde voor de natuur door te geven. Denk je erover om een legaat (vast geldbedrag) aan IVN na te laten? Of wil je IVN benoemen als erfgenaam? Met jouw steun laat je iets ontzettend waardevols achter.

Download de brochure Nalaten IVN

Dankzij nalatenschappen kan IVN nog meer natuurbeschermers van de toekomst opleiden en laat je de wereld iets moois na.

Heb je vragen en of wil je wat bespreken over nalaten? Dan kan je contact opnemen met Harma Smit (relatiemanager IVN landelijk)

Telefoon: 06 456 267 24
Email: h.smit@ivn.nl.

 

 

Terug naar Overzicht Goede Doelen

Maak een donatie
IVN Natuureducatie
  • ANBI
  • CBF
Bert Vredeveld
Heb je een vraag?

Bert Vredeveld