Stichting Jarige Job

Welkom op de pagina van Stichting Jarige Job, een organisatie die zich inzet om kinderen uit minderbedeelde gezinnen een onvergetelijke verjaardag te geven. Bij ons staat het vieren van een verjaardag centraal, iets wat voor veel kinderen helaas niet vanzelfsprekend is. Wij zorgen ervoor dat kinderen uit gezinnen die het financieel zwaar hebben, toch een leuke verjaardag kunnen vieren.

Via donerenaangoededoelen.nl kan men doneren aan Stichting Jarige Job via een veilig platform. Snel, eenvoudig en bij wens anoniem. Doneer eenmalig aan Stichting Jarige Job en help kinderen aan een prettige verjaardag.

Wat doet Stichting Jarige Job?

Stichting Jarige Job is een non-profitorganisatie die zich inzet voor kinderen die in armoede opgroeien. Wij geloven dat elk kind recht heeft op een mooie verjaardag, ongeacht de financiële situatie van het gezin. Daarom stellen wij verjaardagsboxen samen met alles wat nodig is voor een feestje thuis. Denk aan slingers, ballonnen, taartmix, traktaties en natuurlijk een cadeau. Zo kan het kind thuis een verjaardagsfeestje vieren met familie en vriendjes.

Stichting Jarige Job speelgoedbox

Naast de verjaardagsboxen bieden wij ook speelgoedboxen aan. Veel gezinnen hebben het financieel zwaar en kunnen geen speelgoed kopen voor hun kinderen. Door een speelgoedbox te doneren of een klein bedrag hiervoor te doneren, help je deze gezinnen. De speelgoedbox bevat educatief speelgoed en knutselspullen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Stichting Jarige Job ANBI

Stichting Jarige Job heeft de ANBI-status, wat betekent dat wij door de belastingdienst worden erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Hierdoor zijn donaties aan onze stichting aftrekbaar van de belasting. Ook zijn wij transparant over onze financiën en besteden wij de ontvangen donaties zo efficiënt mogelijk.

Stichting Jarige Job helpen

Er zijn verschillende manieren waarop je Stichting Jarige Job kunt helpen. Zo kun je bijvoorbeeld vrijwilliger worden en ons helpen bij het inpakken van de verjaardagsboxen. Ook kun je ons helpen door geld te doneren of door speelgoed te doneren. Daarnaast zijn er bedrijven die ons steunen door middel van een donatie of door onze stichting te adopteren als goed doel.

Stichting Jarige Job doneren

Elke donatie, groot of klein, is van harte welkom. Met jouw donatie kunnen wij nog meer kinderen blij maken op hun verjaardag. Je kunt eenmalig doneren via donerenaangoededoelen.nl. Op onze website doneer je veilig, snel, eenvoudig, eenmalig en bij wens anoniem. Wacht niet en help een jongetje of meisje in Nederland aan een welverdiende verjaardag!

Stichting Jarige Job
  • ANBI