Armen

Zoekt u naar een goed doel om aan te schenken die zich inzet voor armen? Bekijk ons complete aanbod aan goede doelen op deze pagina en maak direct een online donatie.


491 Goede doelengevonden

Goede doelen die zich inzetten voor armen

Op ons verzamelplatform vindt u een ruim aanbod aan stichtingen, fondsen en goede doelen die zich inzetten voor de armen. Denk bijvoorbeeld aan Fairtrade Nederland, Fonds Bijzondere Noden Rotterdam, Stichting HoPe Nederland of Transport4Transport. Ieder hun eigen verhaal en ieder hun eigen specifieke doelgroep waarvoor ze opkomen.

Goed doel armoede in Nederland

Het is soms haast niet te geloven, maar ook in Nederland speelt armoede een rol in de maatschappij. Mensen die door inflatie bijvoorbeeld niet meer de boodschappen kunnen betalen of de huur kunnen opbrengen. Kinderen die hieronder lijden. En de gevolgen zijn op allerlei vlakken merkbaar. Zo kiezen mensen met minder geld bijvoorbeeld minder vaak voor hun gezondheid. Of kunnen ze niet meer goed voor dieren zorgen. Voor hen zijn er gelukkig instellingen die zich inzetten voor hen. Denk aan Fonds Bijzonder Noden Rotterdam, voedselbanken zoals die van Groningen of Kinderen van de Voedselbank of het Leger Des Heils.

Online doneren via ons portaal

Ieder goed doel heeft zijn eigen pagina waarop hij zijn of haar verhaal kan doen aan jouw, de donateur. Wat belangrijk om te weten is, is dat wij geen tussenpersoon zijn en geld ontvangen over jouw bijdrage. Het geld gaat rechtstreeks op rekening van de stichting!