info@donerenaangoededoelen.nl   050 - 314 22 44

Alle goede
doelen verenigd

Alle kleine bedragen helpen dus kom in actie
door uw goede doel te steunen!

Overzicht goede doelen

Het magazine Schenken en Nalaten aan Goede Doelen


Het Schenken en Nalaten aan Goede Doelen magazine is ontstaan vanuit de missie om alle goede doelen te verenigen en meer bekendheid voor hun te genereren. Het begon met een speciaal katern in het magazine de Notarisklerk, het Magazine van de Bond van Medewerkers in het Notariaat (BMN) dat wij al 14 jaar verzorgen, maar het werd al snel een onafhankelijk glossy magazine. Het magazine Schenken en Nalaten aan Goede Doelen wordt middels een oplage van 17.500 exemplaren verspreid door heel Nederland. Het magazine wordt aangeboden aan alle notariskantoren, hoofdziekenhuizen, crematoria, woonzorgcentra en serviceflats als kosteloos leestafelexemplaar.


In dit magazine wordt uitgebreid aandacht besteed aan wat de goede doelen in Nederland of in het buitenland met uw donatie kunnen betekenen voor de maatschappij. In het magazine kunt u een breed overzicht van goede doelen, fondsen en stichtingen waaraan particulieren en bedrijven kunnen doneren terugvinden. De inhoud varieert van redactionele stukken met uitleg over diverse goede doelen en adviezen op dit vakgebied, daarnaast staan er advertenties in met betrekking tot schenken en nalaten aan goede doelen. Ook komen mensen aan het woord die hebben gekozen om (een deel van) hun vermogen en bezittingen aan een goed doel na te laten. Zij vertellen waarom ze er voor gekozen hebben om hun erfenis na te laten aan een goed doel en welke betekenis het voor hen heeft.

Het magazine Schenken & Nalaten aan Goede Doelen verbindt u met het goede doel en het goede doel met u. Om nog meer goede doelen en mensen er mee kennis te laten maken, zijn we er nu met www.donerenaangoededoelen.nl ook online. Alle goede doelen kunnen worden opgenomen in ons overzicht goede doelen.

Een bedrag doneren, schenken en/of nalaten is een belangrijke beslissing. Kies vanuit uw hart.Wilt u ook een bedrijfspresentatie in het magazine of op de website?
Bel 050 - 314 22 44

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Is er iets onduidelijk of heeft u simpelweg een vraag?
Vul onderstaand formulier in of bel ons!