Voedselbank Stad Groningen

Voedselbank Stad Groningen

 

De Voedselbank Stad Groningen heeft dagelijkse onkosten in de vorm van telefoonkosten, energiekosten, brandstof, verzekeringen, noem maar op. Hoewel het voedsel gratis beschikbaar wordt gesteld en we alleen met vrijwilligers werken, is het voor ons onmogelijk met gesloten beurs te opereren. De kosten voor een voedselpakket zijn tussen de 2 en 3 euro. We proberen deze kosten te dekken via fondsen, sponsoring en giften. Dit zijn noodzakelijke onkosten waarvoor wij uw hulp nodig hebben! Ook kopen we jaarlijks ruim 750 tassen in bij IKEA voor een basisstartpakket, ook hiervoor zou u ons kunnen helpen door een geldbedrag te doneren.

Ruim 780 gezinnen leven in armoede, financieel hebben we per jaar 150.000 extra geld nodig om vlees, vis, zuivel en eieren en groente in te kopen.

Helpt u ons financieel mee?

Voedselbank Groningen doneren: Via donerenaangoededoelen.nl

Veilig, snel en anoniem doneren doet u via dit platform voor goede doelen. Enkel ANBI en CBF goede doelen zijn aangesloten, wat resulteert in donaties die op de goede plek terecht komen en goed gebruikt worden. Zo ook bij Voedselbank Groningen, waar ze van uw donatie nieuw voedsel kunnen kopen, maar ook extra voorzieningen. Denk aan de huur van een opslag, de energierekening van het pand, de benzine voor vervoer van voedsel en het aanschaffen van extra stellingen. 

De voedselbank Groningen kan uw hulp goed gebruiken, dus doneer eenmalig aan Voedselbank Groningen Stad!

 

Donaties worden direct op rekening van de stichting bijgeschreven
Doneer
Anoniem
€ 100,00
1 januari 2024
Anoniem
€ 100,00
31 december 2023
Anoniem
€ 15,00
28 december 2023
Anoniem
€ 50,00
28 december 2023
Anoniem
€ 25,00
28 december 2023
Voedselbank Stad Groningen