Dieren

Maak jij het verschil door te doneren aan goede doelen voor dieren? Bekijk ons complete aanbod aan goede doelen op deze pagina en maak direct een online donatie.


308 Goede doelengevonden

Meer dan 300 goede doelen voor dieren

Op Doneren aan Goede Doelen proberen wij zo\'n compleet mogelijk aanbod te verzamelen voor alle stichtingen en fondsen vanuit Nederland die zich inzetten voor bedreigde dieren. Er veel verschillende organisaties die uw financiële steun heel goed kunnen gebruiken. Door een steentje bij te dragen in de strijd tegen dierenleed, kunnen deze stichtingen hulp bieden aan de dieren die dit zo hard nodig zijn. De goede doelen zetten zich niet alleen in voor honden, katten en andere beesten in Nederland, maar ook in het buitenland, waar de hulp zo hard nodig is, zetten de doelen zich in.

Stichting Dierenlot

Één van de voornaamste goede doelen is Stichting Dierenlot. Ze voorkomen dat dieren in de natuur of thuis onnodig hebben te lijden onder slechte omstandigheden. 

Hoe werkt Doneren Aan Goede Doelen?

Doneren aan Goede Doelen werkt vanuit een missie om alle goede doelen in Nederland te verenigen en onder de aandacht te brengen onder de donateurs. Op onze website kiest u uw favoriete stichting of fonds en kunt u veilig en snel doneren. Bij ons kunt u doneren zonder verborgen transactiekosten en anoniem indien gewenst. 

Bent u op zoek naar een goed doel uit een andere sector? Bekijk dan eens ons complete aanbod aan alle goede doelen. Als u vragen heeft over Doneren Aan Goede Doelen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.