Ouderen

Doneren aan goede doelen voor ouderen? Ouderen voelen zich soms eenzaam en ze verdienen onze aandacht. Hieronder staat een overzicht van goede doelen die zicht richten op het welzijn van kwetsbare ouderen. 


119 Goede doelengevonden

Minder eenzaamheid bij ouderen

Bij oudere mensen is eenzaamheid vaak een groot probleem. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de 75-plusers zich eenzaam voelt. Dit komt vaak door meerdere factoren zoals overlijden van een partner of andere leeftijdsgenoten, beperkte mobiliteit, achteruitgang in fysiek en mentaal functioneren. Om deze eenzaamheid op te lossen of te verminderen zijn er verschillende goede doelen die zich hier voor inzetten. Een voorbeeld is Oud Geleerd Jong Gedaan, deze stichting organiseert interactieve colleges voor ouderen, gegeven door HBO en WO studenten. Op deze manier wil de stichting generaties verbinden. 

Activiteiten voor ouderen door goede doelen

Door de juiste goede doelen te steunen kunnen ouderen er weer op uit. En niet alleen. Met een hoop gezelschap kunnen ze een keer op pad en genieten van alle sociale activiteiten en gezellig geklets. 

Doneren aan goede doelen voor ouderen

Wilt u doneren aan goede doelen voor ouderen? Dat kan hier eenvoudig & veilig. Wij zijn een verzamelplatform aan stichtingen en fondsen waar u rechtstreeks aan kunt doneren. Wij garanderen dat uw geld direct op de rekening staat van het goede doelen en wij ontvangen hier geen percentage over. Naast ouderen hebben wij ook nog sectoren zoals dieren, gehandicapten en armen. Wilt u meer informatie over Doneren aan Goede doelen of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.