Vluchtelingen

Het is misschien lastig in te beelden, maar bedenk eens. Hoe wanhopig moet de situatie zijn wil je alles achter laten? Je huis, je familie, je omgeving, je baan. Vluchtelingen wereldwijd hebben ermee te maken. En dat zijn er niet weinig. Wereldwijd zijn er zo ongeveer 90.000.000 mensen op de vlucht. Oorlog, discriminatie, geloofsovertuiging.

Deze mensen hebben dringend hulp nodig. Gelukkig zijn er organisaties, stichtingen en goede doelen die zich inzetten voor vluchtelingen. Dankzij hun hulp hebben deze mensen net dat kleine beetje wat ze nodig zijn om ze op de been te houden. Een sprankeling van hoop.

Door middel van donaties houden we organisaties, stichtingen en goede doelen die er zijn voor vluchtelingen op de been. We kunnen ze helpen om eerste rangs hulpgoederen aan te schaffen ter uitdeling aan de mensen die het kunnen gebruiken. Op donerenaangoededoelen.nl vind je hier een overzicht van alle goede doelen voor vluchtelingenzorg. Zo kun jij ontdekken, meeleven en uiteindelijk veilig, snel en betrouwbaar doneren aan een goed doel waar jij voor de volle 100% achterstaat.


36 Goede doelengevonden

Heb je niet het goede doel gevonden waaraan je wil schenken? Bekijk dan nog eens ons volledige overzicht aan goede doelen. Wellicht vind je hier een goed doel die past bij jouw overtuigingen. 

Wil je als goed doel jezelf aansluiten bij donerenaangoededoelen.nl? Graag zelfs; We bieden je graag een platform voor het inzamelen van donaties. Neem hier contact met ons op zodat we de voorwaarden kunnen bespreken.