Gezondheid

In Nederland zijn er een aantal goede doelen die de sector gezondheid vertegenwoordigen. Hieronder ziet  een overzicht die zich hebben aangemeld op ons platform.


30 Goede doelengevonden

Goede doelen voor de gezondheid

De diverse goede doelen die zich inzetten voor een betere gezondheid vindt u overzichtelijk terug op onze website. Wat het doel is van deze stichtingen of fondsen? Simpel! Ze streven namelijk allemaal voor een betere gezondheid voor de mensheid.

Wat doen deze goede doelen precies?

Op allerlei manieren proberen de goede doelen aandacht te vragen voor het verbeteren van de gezondheid. Met uw donaties, zetten de doelen zich in voor onderzoeken om een groter draagvlak te creëren. Hierdoor neem onder andere de kans genezing toe en wordt er hard gewerkt aan een oplossing.

Goede doelen voor zieken

Er zijn tal van goede doelen die zich inzetten voor zieken. Van kinderen tot volwassenen tot ouderdomsziekten. Denk hierbij aan Amalia Kinderfonds, Fonds Kind & Handicap, Stichting Longfonds, Stomavereniging en ParkinsonNL.

Onderzoek naar geneesmiddelen

Stichtingen die voornamelijk inzetten op geneesmiddelenonderzoek zijn enorm belangrijk in de maatschappij. Zo heeft MS Research al verschil mogen maken in het onderzoek naar een geneesmiddel op MS. Of het Radboud Oncologie Fonds, welke zich inzet op het onderzoek naar een geneesmiddel voor kanker. 

Bent u op zoek naar andere goede doelen? Zoek het gewenste doel in ons complete overzicht.