info@donerenaangoededoelen.nl   050 - 314 22 44
Doneer nu
  • Over ons
  • Nieuwsberichten

Verantwoord zoeken en herplaatsen van huisdierenDoor Stichting Verhuisdieren (ANBI) op te nemen in je nalatenschap kunnen wij doorgaan met het vinden van nieuw geluk voor alle dieren . Verhuisdieren.nl

• Meer dan 400 succesvolle matches per maand
• Voorkomt asielverblijf, commerciële dierenhandel en illegale broodfok
• De oplossing voor verantwoord herplaatsen, ook bij overlijden


Karin tijdens haar ziekbed: ‘Via Verhuisdieren vond ik het ideale baasje voor mijn twee katten en kunnen zij bij mij blijven tot het echt niet meer gaat. Dit scheelt de wereld…’

Verantwoord zoeken naar een huisdier
Via Verhuisdieren werkt het zoeken naar een hond, kat of konijn net even anders. Bij ons kun je niet zoeken op ras, maar maak je eerst een zoekprofiel aan. Hierin geef je aan wat je leefsituatie is en wat jij je nieuwe huisgenoot te bieden hebt.

Ons unieke matchingsysteem matcht je dan aan de best passende hond, kat of konijn. Vervolgens word je onze supporter en kun je zelf contact opnemen met het huidige baasje of stichting.

Veilig herplaatsen van je dier

Via Verhuisdieren maak je een mooi en eerlijk profiel aan van je dier, waarin je zijn karakter en behoeften goed omschrijft. Vervolgens krijg je alleen reacties van mensen die oprecht geïnteresseerd zijn en wordt jouw dier gematcht aan een baasje dat echt bij hem past.

Zwerfdieren uit het buitenland
Inmiddels zijn we ook hét platform voor stichtingen die zwerfdieren in Nederland opvangen en baasjes voor deze honden en katten zoeken. 

Steun ons!

Gun jij alle dieren het ideale baasje, wil jij zoveel mogelijk dieren een verblijf in een asiel besparen en niet meewerken aan illegale broodfok? Ga dan naar de website verhuisdieren.nl/steun-ons

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit goede doel.

Schrijf een review
Ja, ik steun VERHUISDIERENx
1
Mijn bijdrage

2
Mijn gegevens


3
Donatie afronden

Als u klikt op "doneer nu" gaat u akkoord met deze opdracht en ontvangt u op uw aangegeven e-mailadres een bevestiging van uw donaties. Ontvangt u dit niet of heeft u vragen, belt u dan met onze service: 050 - 314 22 44.
Doneer nu

VERHUISDIEREN


Coen de Koninglaan
1135CM Edam

T: 06 25 344 064
E: info@verhuisdieren.nl